Overwegingen om te weten over permanente ontharing

Na het definitief ontharen kunt u dan ook meteen de actieve leven alweer oppakken. Door de accuratesse en hoge intensiteit over de apparaten, in combinatie betreffende de deskundige begeleiding aangaande de ervaren schoonheidsspecialistes, verdwijnen een actieve haartjes definitief. Behandelde haartjes komen uiteraard niet meer retour.

In vergelijking betreffende IPL ontharing bereik je betreffende laserontharing maximaal resultaat in veel minder behandelingen. Hierdoor bent u veelal veel voordeliger uit en bereikt u dan ook een beter uitkomst.

Ons gering sterke flits zorgt allicht voor gering warmte en uiteraard ook vanwege weinig kans op verbranding over de huid. Doch jammer genoeg uiteraard ook vanwege (te) gering warmte tot een haarfollikel.

Het LightSheer DUET diode lasersysteem is speciaal gemaakt vanwege doeltreffend en permanent ontharen. Mede door een allernieuwste technologieen en een geavanceerde krachtige diode laser betreffende 800 nm golflengte kan zijn de LightSheer DUET ongeëvenaard als het gaat om betrouwbare en effectieve laserontharing op ons efficiënte manier.

De laser maakt nauwelijks toepassing aangaande het pigment in hoofdharen en moet direct via een huid zodat een huid voorheen gebarsten raakt via verbranding. Bij een laser kan zijn het vereist teneinde een verkoelende gel te gebruiken na een treatment, betreffende een IPL treatment is het niet benodigd en blijft de huid vitaal.

Dit noemt men ook photothermolyse (photo betekent lichtwegend, thermo betekent warmte, en lyse staat wegens de vernietiging. Met slechts één enkele lichtflits kunnen eenvoudig honderdtallen haren worden behandeld zodra ontwerp. Dit hoofdhaar gaat na enkele weken gewoon uitvallen en ook niet verdere teruggroeien.

Meteen is dit de perfecte tijd teneinde te starten met deze sessie met Elos ontharingsbehandelingen. Zo bent u alsnog wegens een zomer aangaande uw ongewenste haargroei af. Ingeval u dan ook deze maand start, dan krijgt u dan ook 20% korting op de gehele kuur.

Ongewenste haargroei kan zijn wegens heel wat lieden een groot geval. Door scheren, harsen, epileren ofwel met hormoonpreparaten is uitgeprobeerd haargroei anti te gaan.

Je ben bij Bina in treatment voor dit definitief verminderen over mijn hoofdharen op een benen. Je heb een 2e verzorging gehad en je merk nu alang dat dit minder wordt! Ben heel tevreden.

Een functie betreffende ontharen betreffende laser is mits volgt. De via de laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (810 Nm golflengte) is omgezet in warmte en via dit pigment in dit hoofdhaar tot het haarzakje geleid.

Permanent ontharen kan ons lastige en zere ervaring zijn. Het Ellipsesysteem is ons supersnelle en effectieve manier om pijnvrij over ongewenst haar af te komen. Met betrouwbaar, merkbaar licht uit ons flitslamp mag ongewenst haar overal op dit lichaam worden verwijderd.

De duur over een behandeling is de tijd die nodig kan zijn teneinde een te behandelen plaats te ontharen betreffende was. Het aanbrengen en inmasseren aangaande een een paar Epilar gels neemt slechts ons minuutje in beslag.

Naar aanleiding van een resultaten uit de vele en uitgebreide studies wordt deze laser dit wordt ook wel een "Goudgele Standaard" vanwege permanent ontharen genoemd. Een LightSheer DUET diode laser kan permanente ontharing zijn daarom de juiste keuze wegens optimale beveiliging, effectiviteit en efficiency.

Sinds de gelegenheid tot definitief ontharen, is een tijd betreffende rode bultjes, jeuk en ingegroeide hoofdharen via scheren en harsen beslist voorbij! Hetgeen exact voordeligste definitieve werkwijze kan zijn, hangt geheel af met uw haren en huidtype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *